החזרים מקופות החולים

שאלה:

כיום ניתן לקבל החזר מקופת החולים אם קניתי גרביים אלסטיות בחנות, האם מותר לבקש מבעל החנות שימכור לי סתם דברים ויכתוב בחשבונית שקניתי גרביים אלסטיות ? אם זה מותר האם מותר לי לעשות את זה גם עבור חבר שלי?

תשובה:

שלום וברכה,

הקופ"ח ממנים דברים מוסימים ולא על דברים שלא בהסכם שלהם, ולכן אסור לקחת את המימון של הקופ"ח עבור מוצרים שהם לא הסכימו לממן. כדי לקבל מימון עבור דברים אחרים כתחליף לדברים שנמצאים בסל, צריך לבקש רשות ממנהל הסניף של הקופ"ח.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1