שליח שהוזיל לדיירה הבניין

שאלה:

יש לי חברת ניהול בבניין, אני אחראי על גביה מהדיירים, טיפול בתקלות, ניהול הבעלי מקצוע(גינון, ניקיון ועוד).
התבקשתי ע"י הוועד לקנות מראה ופח לבניין .הבאתי להם אתר מסוים ששם אפשר לרכוש את המוצרים כולל התקנה ב900 ש"ח. הם הסכימו לתשלום. בפועל מצאתי מישהו שמביא את אותם המוצרים כולל התקנהב600 ש"ח. הוא עשה את המחיר הזול כי הוא מכיר אותי ועובד איתי בבניין אחר. האם אני יכול לקחת את 300 ש"ח אליי ? הבניין לא היה משיג במחיר הזה את המוצרים האלו אני הגשתי רק כי הוא מכיר אותי ורצה לעשות לי הנחה והם הסכימו לשלם 900 ש"ח עבור המוצרים.

תשובה:

שלום וברכה,

אתה שליח של הדיירים ואם מצאת מחיר זול הרווח לדיירים ולא לך. ולמרות שההנחה ניתנה בגלל הכשרים שלך, הרווח להם ולא לך.

בהצלחה.

מקורות:

שליח שהוזיל ההנחה שייכת למשלח כמבואר כאן במקורות. ולכן כל אם הוועד השיג פועלים בזול, הרווח לדיירי הבניין.