שאלה

שאלה:

שלום,
הרב אני מרגישה שירדתי מאוד ביראת שמים ולא בלבוש
ירדתי ביר"ש בכשרות אני פחות מקפידה על זה ואכילת בשר אחרי גבינה צהובה וקשרים וזה כבר פחות חזק אצלי
למה ה' שם אותי בעבודה עם חילונים???

תשובה:

אכן, כשעובים יחד עם חילונים מאוד חשוב לתת סייגים וגדרים, לשמור על נימוס מרוחק ולא ידידות, יש היום גם אירגונים ששולחים הרצאות וחיזוקים וקבוצות תמיכה לבנות שעובדות במקומות כאלו כדי יחד להתחזק, כדאי לברר איך מצטרפים לרשימת התפוצה שלהם, והעיקר לזכור להתפלל על כך שהעבודה לא תזיק חלילה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לאכול בשר אחרי גבינה צהובה לפי הפשט לפחות זה מותר אחרי קינוח והדחה.
    אין בזה דין גבינות קשות של אז,אומנם יש מיעוט דעות שכן