יצירת אומנות יודאיקה עם שם ה׳

שאלה:

שלום יש בידי יצירת אומנות ממוסגרת עם פסוקים מאשת חיל ובמרכז יש חתיכת ברזל בעלת צורה מסויימת ועליה חרוט שם הויה ושמות אחרים של ה׳ וגם שלא. האומן שעשה יצירה זו עשה אותה לפני שנים רבות. ואיני יודע כמה דתי או ירא שמיים הוא היה בעת שעשה יצירה זו. האם היצירה הזו היא קודש? חבל שאין דרך לשלוח תמונה

תשובה:

היצירה הזו קודש בהחלט, אתה יכול לתלות על הקיר בסלון במקום מכובד, אבל זה בהחלט קדוש.

חנוכה שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1