שינוי מקום קבוע בהדלקה

שאלה:

האם מותר להדליק יום א' בירושלים ויום שני בעיר אחרת או שיש חיוב קביעת מקום 2 אם הזמנו תזמורת לנגן בהדלקת הנרות האם מותר להכין את הציוד כולל כולל העמדת רמקולים או שלא.

תשובה:

ההדלקה היא דוקא בבית של אדם, אי אפשר סצם להדליק אצל חבר וכדומה. אלא שאדם שהולך לגור יום אחד במקום אחר, למשל נוסעים להורים לשבת, כיון שבאותו יום הוא ישן ואוכל שם, הוא רשאי להדליק שם.

שאלה שניה לא הבנתי.