עשה מנוי שנתי מאוחר, האם זכאי להחזר כספי

שאלה:

שלום וברכה
סטודנט שעשה מנוי שנתי מאוחר, ויצא למעשה ששילם שכמה שבועות טובים לחינם. האם הלכתית אגד חייבים לו כסף או שהולכים לפי החוקים שלהם שבהם (כמדומני) הם לא חייבים בהחזר כספי? תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

הנחת סטודנט חל רק אחרי שהנפיק את הכרטיס ובהצגת הכרטיס, וההנחה לא חלה למפרע לכן אין צד לחייב את החברה החזר כספי על הנסיעות למפרע – לפני שהנפיק את הכרטיס.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם הבנתי נכון, מנוי של סטודנט הוא בעצם מתאריך קבוע עד תאריך קבוע לצורך המשלם מ1-10-2021 עד 1-10-2022. וא"כ כן מתברר למפרע ששילם לחינם תקופה ארוכה.

  2. זכאות ההנחה היא רק אם הנפיק כרטיס סטודנט ומצויד עם הכרטיס בזמן הנסיעה, ואם לא הנפיק כרטיס או שהכרטיס לא נמצא עליו בזמן הנסיעה לא זכאי להנחה.