מתן שיעור בקבוצה גדולה מעורבת

שאלה:

שלום אני רוצה לעשות מצווה ומחפש את הדרך שמותרת לפי ההלכה:
אני רוצה לתת שיעורי גיטרה חינם/במחיר סמלי לנוער בסיכון אבל נדמה לי שלא תמיד יאפשרו לי ללמד רק את הבנים, וגם אם יאפשרו הבנות תרגשנה רע ומופלות עם סידור שכזה ואצא שאני פוגע ברגשותיהן .
האם מותר לחלק את הנוער לשתי קבוצות בנים ובנות , לעשות מחיצה ביניהם, ולהעביר שיעור לשניהם בו זמנית?
כלומר אני בא מראש ומעמיד את התנאים ההלכתיים האלה, כמובן מוסיף שכל הבנות צריכות להיות לבושות צנוע.
(רעיון אלטרנטיבי: אפילו סוגר את האור ומעביר שיעור בחושך עם מצגת/הקרנה או משהו כזה)
האם יש פתרון שכזה? או איך שלא "נסדר" את זה בסופו של דבר רק את הבנים אוכל ללמד.
מודה על תשובתכם.

תשובה:

שלום וברכה

אני חושב שטוב יותר אם תפנה לאחד מאירגוני החסד הדתיים שעוסקים בנוער בסיכון, כמו יד עזרא ושולמית, יד אליעזר וכדומה, ותציע את הצעתך, הם ישמחו לארגן לך קורסים לבנים בלבד, וכך תבוא על סיפוקך ותקיים את רעיונך הבאמת יפה על טהרת הקודש.

תזכה למצוות!