לאה

שאלה:

שלום
שאלתי רב גדול באתר בנוגע לשיער אם מותר לפזר לרווקה שאלתי את הרב מה לעשות. הרב כתב שלהשתדל לאסוף את השיער
האם הלכתית עכשיו אחרי ששאלתי אני חייבת לעשות את מה שהוא השיב? ולא ללכת אחר הדעה המקלה? או שזה לא מחייב אותי זה שהוא השיב לי? (השאלה לא נשאלה כאן)
תודה ויום נעים.

תשובה:

זה ששאלת אינו מחייב, רק תדאגי שיהיה בצניעות, כלומר אם השיער פזור הוא צריך להיות קצר יותר.

חנוכה שמח

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני לומדת בבית ספר שיש בו גם אנשי צוות בנים. קשה לי לאסוף את השיער כי הוא מתולתל ובמראה פזור הוא נראה מבולגן והמראה שלי נראה יותר מרושל. אני לובשת ב"ה בצניעות מה העניין כ"כ שהיער יהיה אסוף? מבינה ברחוב שעוברים ליד מלא אנשים אבל בבית ספר נראה לי פחות חשוב.
    אבל אם צריך אני יכולה להמשיך להתאמץ בעז"ה … זה כ"כ חשוב? לאסוף אותו תוך כדי הוא משהו כזה(כן יצא שהוא יראה לשנייה).
    אשמל לשמוע את דעת הרב