הצמדת שטחים לבית פרטי

שאלה:

מתי נחשב שהקבלן נסתלק מהשטחים המשותפים בבנין לענין שלא יוכל להצמיד שטח מסוים לאחד הדיירים, כגון גג, 1.האם מיד בסיום הבניה או שיש תקופה למשל שנה שנתיים שבהם עדיין לא נחשב שנסתלק לגבי יכולת הצמדה 2.האם המשך עבודה במרתף הבנין לאחר סיום הדירות עדיין נחשב שהקבלן נמצא בבנין ויכול להצמיד 2. האם כל זמן שלא עבר הבנין בטאבו. אזי יכול הקבלן להצמיד את הגג,לאחד השכנים. ורק לאחר העברת בטאבו אסור, ורק אז יהפוך לשטח משותף

תשובה:

שלום וברכה,

השאלה שלך היא שאלה חוקית ולא שאלה הלכתית. ולכן כדאי להפנות את השאלה לעו"ד. גם לפי הלכה תנאי המכירה יהיו לפי המקובל בחוק ולפי הנוסח של החוזה.

בהצלחה.