האם כדאי לבנות אתר באינטרנט?

שאלה:

חשבתי בלי נדר לבנות אתר ואפליקציה לתיקון המידות המתבסס על איזה ספר יהודי עתיק (בין היתר כדי לפרסם אותי כמתכנת), אך אני מתלבט האם כדאי, כי אומנם זה יכול להיות נחמד אם זה יסייע לאנשים שבמילא יש להם אינטרנט כגון חוזרים בתשובה, אך החשש הוא שחרדים ישמעו על זה, ואיני רוצה שיחשבו מחשבות חיוביות על האינטרנט/סמארטפונים..
אולי מישהו יראה את הפרסום וירצה שאבנה לו משהו בסגנון,
ואז הוא אולי יפרסם בעלונים חרדים על התוכנה ואז אולי אפילו אדם חרדי אחד עלול לחשוב לעצמו מחשבה חיובית על סמארטפונים כי אפשר על ידם "לתקן ת'מידות" אז אולי כדאי לי לבנות אתר אחר….

תשובה:

אם כבר עושים אז ודאי שהכי טוב אתר כזה שמקנה ערכים טובים, אף אחד לא יצטרף לאינטרנט בגלל האתר הזה, אין חשש.