רשת שטעו ומכרו במחיר מוזל

שאלה:

שלום לכבוד הרב !
יש לי שאלה רכשתי לפני כשבוע וחצי באתר של רשת "הום סנטר " מוצר שמחירו ירד מכמעט 1400 שקל ל 900 שקל דרך כרטיס אשראי.
וכשבאתי לקחת את המוצר מהמחלקה , מי שמנהלת את המחלקה שאלה מתוך סקרנות כמה עלה לי המוצר. אמרתי לה 900 שקל.
אז היא אמרה לי זכית זה היה טעות באתר של הרשת מלא קנו את המוצר בגלל זה.
ולי זה היה נראה בכלל כמו מבצע.כי היה רשום "מחיר באתר".
ובאמת אחרי יומיים בערך אני בודק באתר והמוצר חזר ל1400 שקל.
השאלות שלי הם:
1. האם אני מחויב להחזיר להם את ההפרש? כי אם כן אני לא מעונין במוצר כי קניתי אותו לכתחילה על דעת המחיר הנמוך ? בנוסף יש חוק שאומר שאם חנות או רשת טעו בניקוב המחיר והקונה קנה את המוצר הוא לא מחויב לשלם את ההפרש, האם החוק חל גם מבחינה הלכתית במקרה הזה?

אני לא יודע מה לעשות.
תודה מראש על התשובה כבוד הרב.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לקחת את המוצר במחיר המוזל שמכרו לך. הם יודעים מהטעות והם מחליטים לאשר את המחיר לפי הטעות. אם הם לא היו מודעים לטעות היה עליך ליידע אותם. והחוק שמחייב אותם למכור במחיר מוזל לא מחייב את המוכר. אבל במקרה שלך שהם מעצמם פועלים לפי החוק אין איסור לך לקנות מהם לפי המחיר שהם הציעו.

בהצלחה.