לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

עבודה בשיפור יכולת המחשב לזהות דמויות

שאלה:

"עבודה מול מאגרי תמונות ומיון תמונות לקבוצות ותיוג של איזורים שונים בתמונה בעזרת תוכנה ייעודית במטרה לייצר דוגמאות שמהן ניתן ליצור זיהוי אוטומטי על ידי המחשב וכמו כן לבדוק את הדיוק של הזיהוי האוטומטי וזיהוי כשלים."

אם הסיוע שלי לשיפור התוכנה יסייע לתוכנה לזהות טוב יותר אובייקטים וכך אם התוכנה מיועדת לזיהוי על מי להטיל קנסות – אולי אני מסייע בהלשנה?
תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

אינני רואה כל בעיה, אני מבין שככלל זה מיועד כדי לזהות גורמי פשע, או למניעת תאונות דרכים, או לזיהוי פורצים וכדומה, כל אלו דברים חשובים מאוד.

בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. כדאי לשואל לקחת בחשבון שזה הולך להיות בשימוש גם כנגד אנשים נורמטיביים שכל חטאם יהיה שיעברו על "תקנות לשעת חירום"( אפילו כשאין שעת חירום כלל) כגון יציאה מהבית רחמנא לצלן או הליכה ללא מסיכה בשטח הפתוח. והלוואי שאני טועה.

  2. המציאות אמנם קצת מלחיצה אבל ב"ה כיוון שהתכניות של הקב"ה הן שהכל יתהפך לטובה עם הגאולה השלמה הקרובה אז למרות הכל אפשר להרגע ולשמוח :-)