שימוש בכרטיס של קופ"ח מתחרה

שאלה:

שלום וברכה האם מותר לי לקחת כרטיס קופ"ח של מישהו אחר שאני לא מנוי באותה קופ"ח ע"מ לקחת תרופה? סיבת הדבר משום שאותו רופא עובד בקופ"ח מסוימת ונתן לי מרשם דרך כרטיס של חבר האם זה לא גזל לאותה קופ"ח?

תשובה:

שלום וברכה,

אסור למנוי להשתמש עם כרטיס של חבר בקופ"ח אחרת. במקרה שלך שהרופא נתן לך מרשם דרך קופה אחרת מותר לך לקחת. יש לו את הסמכות להחליט בדבר אם הוא עובד עם שתי הקופ"ח.

בהצלחה.