האם השם שאול זה שם שכדי לקרוא לבן?

שאלה:

שמעתי שיש שמות טובים ומומלצים לתת אותו לילדים שלך כמו השמות חיים וחיה בישביל שיהיה חיים ארוכים

וגם השמות מאור, נאור, ליאור שיהיה להם אור

והאם השם שאול זה שם שמומלץ לקורא לילד שלך?? השם הזה יתן אנרגיה טובה או לא טובה?

אשמח לשמוע רק את האמת אם מומלץ או לא מומלץ השם שאול ומדוע

תשובה:

השם שאול הוא מצויין, שאול המלך היה מצדיקי הדורות ונקרא בנביא בשם משיח ה'!

רוב נחת.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. לכאורה למה לא מקפידים להימנע מכך הן שאול היה גם שמו של רשע – מלך אדום, ושאול המלך, היהודי, נפטר במיתה משונה בקיצור ימים?

  2. המסורת בישראל היא על שם שאול המלך ולא על שם מלך רשע, ומה שמת מיתה משונה, לא משנה את היותו משהו מרכזי מאוד בהיסטוריה הרוחנית והגשמית של עם ישראל. אי אפשר לומר שזה נקרא ריע מזליה..