טלפון מסונן או מחשב ביתי?

שאלה:

ברצוני לרכוש טלפון עם וואצפ לצורך קבוצות לשעורי תורה ווייז אימל לצורכי עבודה פעולות בנק דרך הטלפון ללא אינטרנט ודפדפן

תשובה:

יש חברות מוגנות, אבל המלצה שלי לא לקנות טלפון כזה. את הצרכים הללו ניתן לבצע במחשב הביתי המסונן כהלכה. וזאת משתי סיבות: א. סינון על מחשב יש לו אופציות יעילות וחסומות יותר. ב. זה ממכר, וגורם ביטול זמן, והווצאפ גורם להרבה דברים מיותרים. לגבי הוויז, יש לחברת הדרן מכשיר שהוא רק וויז בלי שום אפליקציות נוספות, זה כביכול עולה יותר כי צריך גם וגם אבל זה שווה.

בהצלחה