שכן שסגר בגג פנלית מעל הגובה הקומה שלו

שאלה:

שכן שגר בקומה מתחתי סגר את המרפסת שלו עם גג פנלית וכעת הגג כמעט צמוד לסורג שלי ולכן נמנע ממנו את הושבת הילדים על הסורג מדובר בחלון של הסלון שזה משמש את ילדינו כמרפסת עד לפני שהוא בנה הם יכלו לשבת כראוי על הסורג כעת נמנע מהם ההושבה אני מחיתי מיד אך הוא מסרב להוריד את הגג מה עלי לעשות הרי הוא משתמש בשטח שלי

תשובה:

שלום וברכה,

כדאי שתפנו לדין תורה, מאוד יתכן שבית דין יחייבו אותו להוריד את הגג פנלית ואין לו רשות לפלוש לחלק שמעל הקומה שלו, בפרט אם הסגירה שלו מהווה הפרעה עבורך.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. בלי קשר לנושא הממוני. בבקשה ממך אל תושיב את ילדיך על הסורג. זה פשוט זילזול בחייהם. גם אם זה מאובטח מאוד והסיכוי קלוש שיפלו הרי חמירא סכנתא. ויולדת אפילו אחת מאלף לא מתה בלידה ובכל זאת החמירו.
    אשמח לשמוע מה השקפת הרב בנושא