גזל שרותי נכים

שאלה:

שלום לרבנים, אשה בהריון בחודש מתקדם צריכה להיכנס לשירותים לפני בדיקה בקופ"ח, ושרותי הנשים תפוסים, האם יכולה להיכנס לשירותי הנכים? או שזה גזל?

תשובה:

שללום וברכה,

האשה יכולה בהחלט להיכנס לשירותי נכים ואין זה גזל. השירותים מיועד גם לאנשים מתקשים או לנשים בהריון מתקדם.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כשלא מדובר באשה בהריון אלא אדם בריא לחלוטין, האם יש איסור? (בכל מקרה לא נראה לי שיהיה שייך כאן גזל. אולי זה משנה מדעת בעה"ב?)

  2. אין איסור גזל, ויתכן גם משום משנה מדעת בעל הבית לא יהיה, רק אם יש נכה אז הוא קודם, אבל לא כתוב שם שהכניסה לאחרים אסורה.