אינטרנט מסונן

שאלה:

שלום לכבוד הרב.
אני משתדל להשקיע את רוב זמני ללימוד תורתינו הקדושה, אך לפעמים אני נתקל במושגים שאינני מכיר, ולפעמים המושגים אינם נמצאים באינציקלופדיה תלמודית (למשל 13 מידות שהתורה נדרשת).

האם ביקור באינטרנט עדיף? יש לציין שלא תמיד יש לי את מי לשאול.
תודה מראש.

תשובה:

שלום וברכה

יש הרבה כלי עזר שניתן להעזר בהם, אבל אם יש לך אינטרנט שמסונן כהלכה לפי הוראות הרבנים, זה גם אפשרות. רק תדאג לחסום אותו מכל השטויות.

שבוע טוב.