הסרת שיער בלייזר

שאלה:

ידוע שכיום גבר שעונד עגיל לא עובר על לא תלבש (עגיל של גבר) כי כך דרך גם לגברים ללכת. כך ידוע לי. א"כ לא ברור לי מדוע ראיתי באתר שגם למי שמפריע שיער ומותר להוריד ע"י שעווה וכו' עכ"פ ע"י לייזר אסור משום לא תלבש, והרי יש המון גברים היום (חילונים וגויים מן הסתם, אבל שוב כנ"ל לגבי עגילים) שמורידים שיער בלייזר. מדובר לא על התייפות גרידא אלא על שיער שמבייש. אז מאי שנא?

תשובה:

שלום וברכה

ככל שמדובר בשיער שגורם לגנאי, והמטרה היא להעבירו באופן סופי למנוע טירדה קבועה בהסרתו, מותר. מה שכתבנו כאן, הוא בכפוף למה שכתבו לגבי תער, עיין היטב.