הסרת מזוזה לצורך צביעת המשקוף

שאלה:

שלום

צובעים הבית שלי, והעובדים (גוים) צריכים להסיר את המזוזה כדי לצבוע, אני גר בבית ולא יוצא,
א' ​האם זה מותר?

ב' את"ל שמותר האם אני צריך להחזיר את ההמזוזה כל יום אף שביום שאחר"ז ימשיך לעבוד באותה דלת ויצטרכו שוב להסירה?

ג' האם אני צריך לברך כל פעם שאני מחזיר המזוזה בכל חדר, כי גומרים חדר א' אח"כ השני וכו'.

תשובה:

תסיר לצורך הצביעה ומיד אחר כך תחזיר ללא ברכה, ואם יצטרכו שוב ביום הבא להסיר תעשה שוב אותו דבר. אינני מבין למה צריך להסיר כל פעם, ניתן לצבוע מסביב עם מכחול, ותחת המזוזה די בצביעה ראשונית אחת חד פעמית.