טיפול פסיכולוגי

שאלה:

עקב אירועים קשים שעברתי בחיים אני מטופל כבר כמה שנים אצל פסיכולוג דתי
הפסיכולוג הרים אותי על הרגליים בהרבה מובנים ועזר לי מאוד .
למרות שהוא לא חרדי לא היה פעם אחת ששמעתי ממנו ביקורת או נסיון להשפיע עלי לשנות את אורחות חיי להיפך .
לאחרונה עלה בטיפול נושא הכעסים שלי
הפסיכולוג טוען שאולי עקב כך שאני מדחיק את הכעס שייש לי על רבש"ע על הטרגדיות שחוויתי אני משליך את הכעס שלי על בני המשפחה .
הרעיון הבהיל אותיוהפחיד אותי אני לא יודע האם מותר לי להמשיך את הטיפול
האם מותר בכלל לכעוס על הבורא
או להביע את הכעס הזה?

תשובה:

זה בסדר גמור בתנאי שהוא מסייע לך גם לפרק את הכעס אחר כך, ולהבין שבורא עולם פועל לטובתנו, תשוחח איתו על הנקודה הזו.

בהצלחה רבה מאוד.