הוספת שם?

שאלה:

אני רוצה לדעת אם אני צריכה להוסיף שם הרב אמר לי שהשם שלי זוהר הוא שם זכרי ו צריך להוסיף שם
אני צריכה להוסיף שם זה נכון לעשות את זה אני ממש מפחדת להוסיף שלא ישתנו לי החיים לרעה
ואם אני מוסיפה את השם נועה הוא שם טוב

תשובה:

אין צורך להוסיף, אינני חושב שהשם שלך הוא זכרי בדוקא, ואדרבה, אספר לך שראש ישיבת כנסת ישראל חברון, מהישיבות החשובות בארץ [מונה 1,500 תלמידים, ובעלת ותק של קרוב ל150 שנה] היה שמה של חמותו ע"ה כשמך ממש, והוא מורה לבנותיו לקרוא לבנותיהן על שמה בלי עוד שם אחר, הרי שלא חש לכך כלל.

חיים טובים ומאושרים.