ברכה על מלוואח / ג'חנון

שאלה:

שלום וברכה
מה מברכים על מלאווח וג'חנון שנאפו בתנור?

תשובה:

אני מבין ששני מאפים אלו בכל מקרה נילושים בהרבה שמן והברכה עליהם מזונות. וראה עוד כאן.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. העניין הוא שבשני דברים אלו,אנשים לעיתים קרובות מגיעים לשיעור 4 ביצים ולפחות לבני ספרד במצב שכזה זה בכל מקרה המוציא וב.המזון מדין קביעות סעודה.
    מלאווח אחד כמדומני שוקל באזור 140-160 גרם..ובדרכ משאיר טעם לעוד חצי מלאווח..
    אגב בלי קשר,אני נמנע ממלאווח כבר שנים מטעמי בריאות, נזק ושומן טראנס מרוכז לעורקים