שימוש בחשמל בביה"ח לצורך פרטי

שאלה:

לכבוד הרב,
האם שמבקרים חולה בנמצא בביה"ח זמן ממושך ונמצאים איתו חלק גדול מהזמן.
האם מותר להשתמש בחשמל שבביה"ח לצורך אישי (כמו להטעין מחשב/טלפון) כדי שיהיה אפשר לעבוד באופן חלקי בזמן הביקור?
אם לא, מה אפשר לעשות אם בכל מקרה יש צורך כדי שיהיה אפשר גם להיות איתו וגם לנסות לעבוד מספר שעות תוך כדי?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

מותר למבקרים ליהנות ולהשתמש בצרכים בסיסיים של הבית חולים, ולכן מותר להשתמש בחשמל להטענת המכשירים הפרטיים, ומים וכל דבר שעומד לרשות המבקרים.

בהצלחה.