זיווג שני

שאלה:

שלום.
אמא שלי התאלמנה לפני שנה וחצי .
השאלה שלי היא כזאת ,
אם היא בוחרת למצוא גבר אחר ,האם אבא שלי למעלה סובל שרואה את זה?
האם אמא שלי ואבא שלי יתייחדו בעולם הבא? או עם הזיווג השני?

תשובה:

שלום וברכה

האבא לא סובל בכלל, אדרבה, אני בטוח שישמח שהיא משקמת את עצמה וחייה חיים יפים ולא בבדידות ובאלמנות. ובודאי בעולם הבא שוב יחזור הקשר.

אם יבוא הדבר לידי מעשה והיא תבקש להתחתן, כדאי לעורר אותה לעשות "תיקון אלמנה", שזו תפילה מיוחדת על פי קבלה שעושים עשרה מקובלים, שזה עושה טוב לבעל הראשון. כמובן לא עכשיו, אלא בסמוך לנישואיה.

שבת שלום ובשורות טובות.