דם בניגוב לאחר לידה

שאלה:

אישתי 7 שבועות אחרי לידה והיה נראה שנפסק הדם ולכן עשתה הפסק טהרה בשבת. בעבר הרב שאיתו התייעצנו בענייני אישות נתן לנו הוראה שלעשות בדיקות רק בראשון ובשביעי מכיוון שהיה לאישתי פוליפים ברחם ועוד כל מיני דברים שגרמו לה לראות דמים משונים ב7 נקיים.
היום היא הייתה אצל רופא נשים ולאחר מכן היא התחילה לראות הפרשות דמיות בניגוב אחרי עשיית צרכים.
האם יש מקום להתיר את הכתמים בניגוב ולהמשיך עם ה7 נקיים עד היום השביעי ולעשות בו את הבדיקות או שצריך לחכות שוב שלא יהיו כתמים ולעשות שוב הפסק וכולי?

תשובה:

שלום וברכה

אין סיבה להקל, אלא אם כן הרופא יודע לומר שהוא פצע אותה? אפשר לברר ולהתייעץ שוב בהתאם לתשובתו.

רוב נחת ושמחות.