לתרומות לחץ כאן

מטחנה חלבית במרק פרווה בחזקת בשרי

שאלה:

האם ניתן לטחון מרק פרווה שמבושל בסיר שלא בן יומו, במטחנה בחזקת חלבית לא בת יומה (טוחנת בדכ מרק עם בצל מטוגן בסיר חלבי)

תשובה:

שלום וברכה

אם הבצל נחתך בסכין בשרי או טוגן בסיר בשרי לפני בישולו, זה לא רלוונטי שהסכין או הסיר אינם בני יומם, כי זה דבר חריףשטעמו משביח גם כשאינו בן יומו, וממילא הבצל הזה נחשב בשרי ממש ואין לטחון אותו במטחנה חלבית.

הצטרף לדיון

2 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל