תפילין עם סדק

שאלה:

שלום כבוד הרב,

בתפילין שלי (של יד) יש בפינה של הקציצה סדק שהראתי לאדם בקי ואמר לי שכעת זה כשר.
הבעייה שאני מרגיש שאם זה ישתפשף עוד באותו המקום זה יכול להיפסל לאחר זמן, לפיכך אני משאיר את זה עם המכסה ולעולם לא מוריד אותו. (אני סומך על הרב עובדיה לעניין זה כי אני מפחד שאם אוריד ואחזיר אותו זה ישתפשף אפילו טיפה ויפסל).
הבעיה שאני נוסע הרבה עם התפילין, ועוד שזה בתור קופסה אחרת מהמקורית (טיפה יותר גדולה ולכן יתכנו תנועות בתוך הבית עצמו).
האם קיים חשש שזה ישתפשף עוד גם במכסה שלו ?

תשובה:

אינני יודע במה מדובר כי לא ראיתי, לא נשמע שזה סדק, שזה דבר חריג מאוד מאוד, נשמע יותר שזה סדק בצבע בלבד, עכ"פ הייתי מראה לאיש מקצוע, ואפילו לזה שקנית ממנו, אלו תפילין חדשות הן לא אמורות להגיע אליך פגומות, עם כל הכבוד…

שיעמוד בהתחייבות ויספק לך מוצר מוגמר.

בהצלחה