ברכת כהנים באמצע שמונה עשרה

שאלה:

בס״ד
1. האם כשאני מחליף ציצית בשישי לציצית מיוחדת לשבת אני יכול תחיל ללבוש אותה במקלחת ורק לאחר כמה דקות לברך עליה? והאם גם אז יש לומר שוב את היהי רצון?
2. האם יש לעצור בשמונה עשרה כשמתחילה ברכת הכהנים?

תשובה:

שלום וברכה

לאחר היציאה מהמקלחת, נוטלים ידים, ממשמשים בציציות ומברכים ואפשר לומר כל תפילה שרוצים.

בענין ברכת כהנים באמצע שמונה עשרה נחלקו הדעות, וראה כאן מה שכתבנו בענין זה. וראה עוד מה שכתבנו בענין זה כאן.