ביטול נשואין לאחר שאשתי קיימה יחסי אישות עם הגרוש

שאלה:

התברר שאישתי קימה יחסים עם הגרוש שלה שלושה שבועות לאחר הגרושים מבעלה הקודם. האם הנשואים שלנו בטלים?

תשובה:

שלום רב,

לא. הנישואין שלכם בכל מקרה לא בטלים. השאלה היא רק האם האישה היתה צריכה גט לחומרא לאחר אותו מקרה או לא. אבל צריכים להבין לחומרא כשמו כן הוא. כלומר, במקרה כזה כשלכם שלא המשיכו לחיות ביחד כבני זוג אלא הרושם הוא מהשאלה שלך שהם היו פרודים אבל בכל זאת נפגשו לפחות פעם אחת וקיימו יחסי אישות יתכן שזה היה מצריך גט לחומרא וכדאי לברר את זה בהקדם אבל ברור זה לא מביא לביטול הנישואין ביניכם.