שיעור תורה בבית לנשים

שאלה:

שלום לכבוד הרב
אני התחזקתי בתשובה בשנים אחרונות ב"ה,אבי נפטר ,ושאר בני משפחתי חילונים.אני חושבת בלי נדר על רעיון שיהיה שיעור תורה בבית הוריי ע"י רבנית ,אנחנו בנות במשפחה ,לעילוי נשמתו.
אין התנגדות מצידן ב"ה,
שאלתי-למי אפשר לפנות בכדי לקדם את העניין,גם אם זה כרוך בתשלום.פשוט אני היחידה שהתחזקה ואין לי עוד רוח גבית במשפחה ולא מכירה ואינני יודעת לאילו מקומות כשרים לפנות
תודה

תשובה:

אינני מכיר, אני חושב שכדי שזה לא יהיה מסובך וגם מאוד יקר, כדאי למצוא פשוט רבנית מקומית, תעזרו ברב המקומי כדי שימצא מישהי כזו. או אולי באירגונים שיש להם פריסה ארצית, כמו הדברות וכדומה.

בהצלחה רבה מאוד.