להעביר זכות של ספריה עירונית

שאלה:

הספרייה העירונית מאפשרת זמן מסוים כל יום על המחשב וכן הדפסה חינם של מספר דפים כל יום. האם מותר להשתמש בכרטיס של בן זוג ע"מ לקבל כפול? הרי היא לא תממש את זכותה מדוע שיהיה אסור לה להעביר הלאה

תשובה:

שלום וברכה,

אם אין תנאי שאוסר להעביר, מותר להעביר זכות שיש לו לאחרים, הזכות היא זכות ממונית שרכש ומותר להעביר או למכור לאחרים.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. להבהרת העניין לא מדובר במשהו שמשלמים עליו. כל תושב הנפה מגיל מסוים זכאי לכרטיס אישי איתו הוא יכול להוציא ספרים ולהשתמש במחשב כאמור חינם אין כסף. כל עוד מחזירים את הספרים בתוך הזמן הקצוב אין שום תשלום או דמי חבר / דמי ניהול וכדו’ הכל זה במימון עירוני ונכלל סעיף בארנונה שמשלמים כולם גם מי שאין לו מושג איפה הספרייה ומה בעצם עושים שם.