זמזם שנשאר בבגד אחרי הקנייה

שאלה:

קניתי בחנות בגד עם זמזם וגיליתי שהזמזם עליו אחר כך . התעצלתי להחזיר לחנות את הזמזם ורק אחרי כמה שנים רציתי להחזיר , אך המוכרת סירבה לקבל חזרה בלי קבלה, האם עלי להתאמץ לפנות לשירות לקוחות וכו? או להוריד אותו מהבגד בבית

תשובה:

שלום וברכה,

עליך להתקשר לשרות לקוחות כדי להודיע להם על הזמזם שברשותך ולהודיע להם שברצונך להשיב.

בהצלחה.

מקורות:

מיד שהבחנת שהזמזם הגיע לביתך בטעות חל עליך מצוות השבת אבדה להשיב. ולכן עליך להודיע לשרות לקוחות על כך, והם יורו לך איך לפעול.