תביעת קופת החולים

שאלה:

שלום רב
קופת החולים שבה אני חבר לא אישרה לי תרופה (העבודה שלי נפגעת בלי התרופה ואני משתכר הרבה פחות) במשך כשנה וחצי, למרות שאני זכאי ולמרות שכבר קיבלתי בעבר (האישור מתחדש כל כמה חודשים), הסיבה לכך היא רשלנות הקופה (קודם איבדו מסמכים לאחר מכן החליפו צוות וכו' וכו'), האם מותר לתבוע אותם?

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לתבוע את הקופ"ח שלך. אין סיכוי שהם ילכו לדין תורה ולכן אתה יכול לפנות לערכאות.

בהצלחה.