ביקור בקאסר אל יהוד

שאלה:

בס"ד

האם מותר לבקר באתר הטבילה שנקרא קאסר אל יהוד או מעברות הירדן בשם העברי שלו, ללא להיכנס לכנסיות, המקום הוא גם שמורת טבע בפני עצמו מופיע באתר של רשות הטבע והגנים. הביקור הוא במסגרת טיול מהעבודה ובדגש על הקטע ההיסטורי של המקום

תשובה:

אין כל איסור, המקום לכשלעצמו אינו בית עבודה זרה, זה טיול בחיק הטבע… ויש שם גם הרבה היסטוריה יהודית. כמובן אין להכנס לכנסיות.

בהצלחה