להגיע לחתן וכלה שמחת חתן וכלה

שאלה:

הלכתי לחתונה של בת דודה שלי ואין לי קשר אישי איתה או החתן העם זה מצווה לשמח חתן וכלה בת דודה שלי או עבירה החתונה לא מופרדת ויש ריקודים נשים וגברים ביחד זה לא בהפרדה.מה זה שמחה של חתונה? אני איחלתי להם מזל טוב מה זה לרקוד ולשמח זה לא בובה איך ריקוד משמח?

תשובה:

אני בטוח שהם שמחו שבאת וזה מצויין. שירים וריקודים משמחים את הלב, אבל ריקודים מעורבים לא יכול להיות שיגרמו שמחה אמיתית, שהרי הם לא מצד הקדושה.