טהרה

שאלה:

אני מדממת כבר כשלושה וחצי חודשים. לאחר בירור שנעשה ובדיקות שונות יש שני שרירנים ברחם.נלקחה ביופסיה וכעת ממתינים לתשובה. במשך התקופה היו עליות ומורדות בשטף הדימום כאשר בשבוע האחרון הדימום נחלש מאד. היום התחזק שוב וחזרו הגושים לאחר שבתחילה היו גושים עצומים. חוששת לחזרת הגושים. מקווה לתשובה מהירה כי אני כבר מתחילה לאבד סבלנות…

תשובה:

שלום וברכה

אכן הקושי הוא גדול, אני מניח שאת מתייעצת עם הרופאה לא רק לגבי סיבת הדימום אלא גם לגבי הפסקתו, ועושה הכל. נתפלל להצלחתך ולרפואה שמה, ותמיד לזכור שלפום צערא אגרא, לפי גודל הקושי והצער בקיום מצוה ובהמנעות מכל מה שאסור, כך גודל השכר בעזרת ה'. שתזכו לחיים טובים ומאושרים בריאים ושמחים.