המשך – קביעת עתים

שאלה:

ועוד לגבי קביעת עתים – האם קביעת עיתים למשל לדף יומי ע"י שמיעת הרב שמלמד את הדף היומי (שמיעה והבנה ללא עיון בדף) – האם הלימוד חייב להיעשות באותה שעה בדיוק כל יום או האם זה יכול גם להיעשות בהפרש של שעתיים-שלוש כל יום בזמנים שונים ובלבד שיש את הכוונה ללמוד את הדף היומי מדי יום? (כיון לפעמים אני מסיים להתפלל בזמנים שונים או שיש דברים שמעכבים.. כל דבר לגופו).

תשובה:

חשוב למצוא זמן קבוע, מה שקורה, שכאשר מתפללים בזמנים שונים גם ממהרים לפעמים אחרי התפילה וכבר לא מספיקים… הרעיון של קביעות עיתים הוא שברגע שיש לך זמן קבוע והיום מתוכנן עם זה, זה יעבוד.