שאלה

שאלה:

שלום,
הדוד של אמא שלי נפטר אתמול בלילה מזיהום שהיה לו והוא היה חולה והבן שלו חולה במחלה וזה ממש מפחיד ועצוב
ה' מביא צרות לעולם-לאדם כדי שהוא יתעורר נכון? אז למה אחרי שאדם חוזר בתשובה הוא עדיין חולה?
ומשהו לגביי-אני חושבת שאני עדיין לא נשואה בגלל משהו מסויים או שעשיתי בגלגול הקודם או עכשיו. ה' רוצה שאני אחזור על זה בתשובה אם אני לא יודעת מה זה אז על מה אני אחזור בתשובה? אני באמת לא מבינה את ההגיון אשמח להבר
ועוד משהו-החיים זה דבר מפחיד מאוד

תשובה:

אנחנו לא יודעים חשבונות שמים, רק יודעים שהכל לטובתנו, ועלינו לעבוד את ה' בתמימות ובפשטות, לפשפש במעשינו לחזור בתשובה על מה שמוטל עלינו לחזור ואנחנו יודעים, ולשאוף תמיד להתקדם ולהתחזק. מעבר לכך אינו בידינו ולא קשור אלינו, רק לבטוח להאמין ולשמוח בעבודת ה'.

שיהיה רפואה שלמה ורק בשורות טובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. ברכת קוראי האתר שתתברכו בזיווג יפה במהרה.

    והבן של הדוד יתרפא במהרה.

    מאד חשוב לדעת שבכאלו מצבים צריך לפשפש במעשים ולחזור בתשובה.

    ושוב אין צריך לחקור בנסתרות.

    וכמובן הדבר הכי מועיל זה להרבות בתפילה שוב ושוב לבקש לשם יתברך מקור כל הברכות ריבון כל המעשים שיעזור לכם.

    תפילה מעומק הלב, מלב טהור ונשבר, איננה חוזרת ריקם.

    גם מועיל לקבל קבלה להתחזק בדבר הצריך תיקון לפחות ל40 יום.

    הרבה הצלחה