רב שפגע

שאלה:

היי הרב, יש לי חבר שנפגע מאוד(נעלב באופן אישי) מרב שלימד אצלנו בישיבה, החבר שלי שואל אם הוא יכול להתקשר לאותו הרב בכדי לומר לו את זה כדי שיבקש סליחה ושהכל יבוא על מקומו בשלום.

תשובה:

הוא יכול להתקשר, אבל בצורה מכובדת ומכבדת, לא להתקיף חלילה, רק לומר שיש איזה שהוא כאב שהוא נושא איתו והוא בטוח שזה לא היה מכוון אבל הוא היה רוצה לפרק את זה יחד כדי שלא ללכת עם זה הלאה וכדומה…

בשורות טובות.