יציאה לשירותים בתפילה

שאלה:

לכבוד הרב שלום רב
אחרי ברוך שאמר הרגשתי שאני צריך לצאת לשירותים אבל התאפקתי באיזשהו שלב הגוף התחיל להוציא את הצרכים מעצמו המשכתי להתאפק עד ישתבח שמו שגמרתי ויושע הורדתי את התפילין והטלית ורצתי לשירותים בירכתי אחרי שיצאתי מהשירותים אשר יצר.
מה עליי לעשות כעת?
להתפלל
מותר לי לדבר

תשובה:

ראשית כמובן זו לא היתה ההנהגה הנכונה, במצב כה דחוף יש להוריד את התפילין מיד ולצאת להתפנות. כרגע תניח שוב תפילין כשהגוף כבר נקי, ותמשיך להתפלל, בודאי לא לדבר אתה הרי באמצע תפילה…

יום טוב.