חיתוך ענף עבה מעץ לשימוש בענף

שאלה:

אנחנו צריכים חתיכות עץ עבה טבעי, מעין גזעים קטנים, לשימוש בהם צורך עיצוב וקישוט לנוי בבית/במקום אירוח וכדומה.
זה כלל לא קשור לטיפול בעץ עצמו, אלא אנחנו נבחר ענף עבה מאד מהעץ ונגזום אותו.
האם מותר לחתוך כאלה מעץ סרק, באמצעות מסור חשמלי, עכשיו בשנת השמיטה?

תשובה:

שלום וברכה

אם תעשו זאת באופן שניכרת כוונתכם, למשל אתם לוקחים רק ענף אחד ומשאירים את השאר, יש להקל.