התמודדות

שאלה:

שבוע טוב,
אני מרגישה שה' לא רוצה לתת לי את הזיווג שלי. למה? מה עשיתי? אני כבר לא מחזיקה מעמד וה' יודע שזה בגלל שאני לא נשואה, הוא יודע שאחרי שאתחתן אני לא אחטא/אחטיא ובכל זאת הוא לאנותן לי את הזיווג משמע שלחטוא זה לטובה

תשובה:

תהיי חזקה, ובעזרת ה' נתפלל שנתבשר ממך בשורות טובות בקרוב.

חשוב אגב לדעת, שהעולם הזה כולו מלא בנסיונות מהרבה סוגים, בכל מצב יש את נסיונתיו שלו, ומי שחושב שזהו רק יהיה לי שידוך וכבר הכל יהיה חלק וטוב, זו טעות, באנו לעולם כדי להתמודד, אנחנו לא בוחרים מה תהיה ההתמודדות, אבל אולי ההבנה הזו, תסייע לנו, אם נבין שזה לא מקרה וטעות שאנחנו מתמודדים, ובכל מקרה גם נמשיך להתמודד, השאלה וההבדל הוא רק מה היא החזית…

בשורות טובות מאוד בקרוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ואז יש נסיונות אחרים, אינני אומר שתמיד הנסיונות קשים באותה מידה ושאצל כל אחד יש נסיונות באותה צורה, כל אדם ומסלולו, אני רק אומר שכל החיים יש התמודדות וקשיים ונסיונות , והמוטל עלינו הוא לא להשבר אלא לנסות לעמוד במטלות. שנזכה להצליח.