אל מלא רחמים

שאלה:

שלום.יארצייט החל בשבת במנין אשכנזים.מתי עדיף לומר אל מלא רחמים- בשבת בבוקר לאחר הקריאה או במנחה ? תודה לרב העונה

תשובה:

למה לא בשחרית?

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. מחילה על ההתערבות אך להבנתי המועטת בשבת מברכים אכן מעבירים למנחה כיוון שבשחרית לא אומרים אב הרחמים ובמנחה כן אומרים צדקתך אבל בכל שבת אחרת או שאומרים שניהם ואז אין סיבה לדחות למנחה או שלא אומרים אף אחד מהם ואז לא יעזור לדחות למנחה