דיווח על מפגע בעיר – השבת אבדה

שאלה:

שלום וברכה.
כבר כמה חודשים יש נזילה מצינור בגינה ציבורית שליד הבית שלי.
לאחר שהתקשרתי 5 פעמים לעיריה (ללא גוזמה) הם שלחו גנן שגילה שהנזילה שייכת לגן ילדים ממלכתי ששוכן ליד הגינה. הם אמרו שזה לא באחריותם לתקן אלא באחריות הגן, אמנם הם אמרו שיעבירו את המידע לגן.
למעשה עברו עוד כמה חודשים והבעיה לא תוקנה. האם עלי לפנות שוב לעירייה או לגן בכדי שיתקנו את זה, או שמא אני פטור מהשתדלות בנושא ?
(שאלתי נובעת מדיני השבת אבידה)

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שהודעת פעם אחת לגורמים האחראים יצאת ידי חובתך ואינך צריך לטרוח עוד בדבר.

בהצלחה.