כתובה ששם הכלה לא מספיק ברור

שאלה:

זוג שנשוי כמה וכמה שנים, כעת הבעל שם לב שבשם הכלה בכתובה אות אחת משתמשת לשתי פנים, שמה הוא 'אדל', וה'ד' דומה גם [ואולי יותר] ל'צ'
יש לציין שלא מדובר בטעות, אלא כך הוא כתב ידו וסגנונו של מסדר הקידושין שהוא זה שמילא את הכתובה,
האם יש עניין לתקן [כידוע לא עושים טיוט בשמות, וא"כ יש להחליף, וזה דבר שעלול לגרום צער לאשה, ובפרט שהמסדר קידושין היה אדם גדול, אלא שכך הוא סגנון כתב ידו, וכמדומה שגם אם מרן בעל השבט הלוי זצוק"ל היה ממלא שמות של כתובה, לא תמיד השם היה ברור, כמובן למי שראה את כתב יד קדשו]

תשובה:

אין צורך. מי שקורא מבין לשם מי נכתב, ובית הדין לא יפטור את הבעל מתשלום הכתובה מחמת שלא לשם אשה זו נכתב, ממילא השטר תקף ממונית וזה מה שחשוב.