הוספת שם

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני שוקל להוסיף שם נוסף.
אני סובל מבעיות בריאות בבטן ומרגיש תקוע במספר תחומים בחיים.
אמרו לי שהשם עדן זה שם מאוד קשה. ואני אכן מרגיש כך.
הציעו לי שמות מהתנך, הציעו לי עדיאל, רענן. אני מבולבל.
אשמח לעזרה בהקדם. תודה.

תשובה:

האמירות האלו הן חסרות בסיס, צריך להרבות בתפילות לה' יתברך ולהתחזק במצוות ובלימוד תורה ובעז"ה תזכה לישועות, אין כזה דבר שם קשה שם קל, זה הכל הבלים של הוזים נומרולוגים…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. חס וחלילה, זה לא נומרולוגים. זה אסור. רבנים אמרו לי. רבנים מוכרים מאוד. גדולים בתחום. אפילו כתבתי לרבי מילובביץ׳ שגם רמז על משהו כזה. פשוט חשוב לי לשמוע מבחר גדול של רבנים ודעות. יש לכם המלצה בשבילי?