כריעות בקדיש

שאלה:

השו"ע אומר כך:" כשאומר החזן יתגדל כורע, וכן ביהא שמה רבא וכן ביתברך וכן בבריך הוא וכן באמן"
שלוש שאלות:
1 . יתברך כוונתו היא ליתברך שלאחר היהא שמה רבא.. ולעלמי עלמיא יתברך?
2. אמן כוונתו באמן של חצי קדיש או בשאר הקדישים במיקום הזה(לאחר דאמירן בעלמא ואמרו אמן)
3. הכריעות הן ככריעות שנעשות לאחר קדיש תתקבל, דרבנן, לאחר תפילת שמונה עשרה וכד' היינו שמאלה ימינה וקדימה או בצורה אחרת?
תודה רבה

תשובה:

1. נכון.

2. אמן של דאמירן בעלמא.

3. רק אחת קדימה כמו בברכו.

שבוע טוב.