ציצית שאינה קשורה כמנהג אבותי

שאלה:

שלום רב
מצאתי בחנות למוצרי קודש שמוכרים טלית קטן מצמר בהשגחה ( עם פלומבה ) על הטלית והקשירה של בדץ העדה החרדית .
אני מיוצאי עדות המזרח , והקשרים של הפתילים קשור באופן שונה מהקשירה הנהוגה אצלנו .

האם ניתן לקנות וללבוש לכתחילה את הטלית או עדיף לקנות ללא פתילים ולקשור כמנהגנו ( יותר נוח לקנות מוכן כמובן )

תודה רבה .

תשובה:

אף שאתה יוצא ידי חובה גם בקשירה אשכנזית, אין כל מקום לבטל מנהג אבותיך, שווה להתאמץ ולקשור לבד כהלכה כפי מנהגך.

ערב טוב.