חציצות בטבילת נידה

שאלה:

שלום
טבלתי ולאחר יומיים בערך שמתי לב שיש אזורים שנשאר לי קצת שיער כמו בזרוע ביד וברגל. אני מסירה שערות לבד ואני רק רוצה שירגיש לי נקי אני לא מקפידה על כל שערה ולא הסרתי אחרי ששמתי לב לזה כי זה באמת לא מפריע לי אני רק חוששת לכשרות הטבילה. ידיים ורגליים אני מסירה ככה וכך כל אזור שאני מסירה.האם זה בסדר? בגב לדוגמא אני לא מסירה בכלל.. תמיד זה היה כך.

בנוסף, לאחר הטבילה ייבשתי את השיער של הראש ואני זוכרת שהרצפה הייתה רטובה והיו שם שיערות מה שאני זוכרת שדרכתי עליהן וזה נדבק לי לנעל אצבע. אני לא זוכרת שהוצאתי את השיערות מהרגל או משהו כזה רק נגעתי עם נעל האצבע ברצפה וזה יצא. החשש שלי הוא שזה שערות תלושות שהיו על הרגל שלי. אני יכולה לסמוך על זה שבדקתי בבית וגם לפני טבילה וזה לא היה שם? נכנסתי לספק שמאוד מטריד אותי. אם זה היה שיערות תלויות שהיו לי על הגוף בשלב כלשהו זה חציצה? זה היה 3 או 4 שערות. באותו רגע לא הרגשתי צורך לחזור לטבול אבל עכשיו יש לי ספיקות. שיחזרתי את מה שהיה כמה פעמים ואני לא מאמינה שזה היה על העקב שלי או על הרגל בשלב כלשהו אבל אם אני טועה ולא שמתי לב? עשיתי עיון בבית וגם לפני הטבילה בזריזות והסתרקתי שוב.

תודה רבה

תשובה:

אין כל סיבה לחשש, הכל בסדר.